dimarts, 18 de desembre del 2007

VW Tiguan R-Line

Seguint l'exemple del seu germana Audi amb la seva SLine, o el de la competència més propera, amb la terminació M de Bmw o la terminació AMG de Mercedes, Volkswagen llança la seva equipació R, o R-line.

Amb aquesta nova linea R, Volkswagen s'allunya un poc de la seva filosofia de “cotxe del poble” amb la qual va ser fundada, i s'acosta més a la competència i a la filosofia d'oferir models molt més exclusius i personalitzats als seus clients, a més d'afegir un toc més esportiu als seus models.


El Tiguan R-Line, es va presentar com model conceptual en el Essen Motor Show, però una nota de premsa de Volkswagen Regne Unit diu que s'oferirà com a topall de gamma per al model Tiguan.


El cotxe portarà unes impressionants llantes de 19″ i els capçals dels seients tenen el logotip “R” gravat i per a acabar amb l'interior, el volant serà com el d'alguns models esportius.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Increible la R-Line de Volkswagen.M'encanten tant el Tiguan com el Golf blanc amb el sostre bufffff
Per cert xk no puc adjuntar fotos pero busca Passat V-Line...x mi es brutal mes que el R-Gt k han fet pels Estats Units.
Tambe t'anava a ficar el teu futur cotxe jejeje un BMW M3 en el color vermell obscur k hi ha wapo pel M3.Si vols alguna cosa mes barata tambe t'he mirat un BMW M3 CSL amb 360 CV de segona ma jajajaj :P
Salutacions Willyyyy!!!