dimarts, 18 de desembre del 2007

VW Tiguan R-Line

Seguint l'exemple del seu germana Audi amb la seva SLine, o el de la competència més propera, amb la terminació M de Bmw o la terminació AMG de Mercedes, Volkswagen llança la seva equipació R, o R-line.

Amb aquesta nova linea R, Volkswagen s'allunya un poc de la seva filosofia de “cotxe del poble” amb la qual va ser fundada, i s'acosta més a la competència i a la filosofia d'oferir models molt més exclusius i personalitzats als seus clients, a més d'afegir un toc més esportiu als seus models.


El Tiguan R-Line, es va presentar com model conceptual en el Essen Motor Show, però una nota de premsa de Volkswagen Regne Unit diu que s'oferirà com a topall de gamma per al model Tiguan.


El cotxe portarà unes impressionants llantes de 19″ i els capçals dels seients tenen el logotip “R” gravat i per a acabar amb l'interior, el volant serà com el d'alguns models esportius.

Kit R Line de VW Individual per el Golf


Volkswagen Individual ha llançat al mercat europeu l'acabat R Line per el Golf.


Aquests acabats, disponibles segons versions en els diferents models, se centren a intensificar l'aspecte esportiu d'aquests models. Comencem amb el Volkswagen Golf R Line, que en l'acabat Trendline R disposa de llandes d'aliatge de 17’’, volant esportiu estil R32, palanca de canvis i fre de mà en cuir, pedals exclusius d'aquesta versió, a més de la insígnia R en la del darrere.



Per a l'acabat Plus R, a més de tot l'anterior, estaran disponible els seients tipus R32 i la decoració 'Engine, Spin, Dark’. Els canvis en l'interior poden passar a un segon pla i triar solament els exteriors, als quals es pot afegir una graella cromada tipus R32, entrades d'aire de color pissarra, sostre rivetat, part inferior dels spoilers pintades en el color de la carrosseria, difusor negre i decoracions en l'interior de les portes. I si tots aquests complements no són suficients per a tú i la teva butxaca, està disponible com opció les llandes de 18’’ i el kit de carrosseria esportiva. En l'interior, l'acabat ‘Viena’ en cuir i el sostre enfosquit completen aquesta gamma d'elements opcionals.


dissabte, 15 de desembre del 2007

Golf R36, fotografia filtrada?


O això sembla, la matrícula posa Golf RS. La foto ha estat presa en un acte intern de Volkswagen.

El Golf R36 és un model del que es porta parlant molt temps i que vindria a situar-se per sobre del R32. Si tenim en compte que aquest ja és el Golf més potent de la història, el R36 marcarà una nova fita en la trajectòria del famós compacte.

En principi hauria de muntar el motor 3.6 V6 FSI (d'aquí el seu nom) amb 300 cv del PassatR36, però ha sorgit la remor d'una possible versió de 280 cv del motor 2.0 TFSI.

divendres, 14 de desembre del 2007

El no va més: Golf GTI W12-650


No només és el Golf més potent mai abans produït per Volkswagen, sinó que també és el més ràpid al superar una velocitat màxima de 320 km/h i una acceleració de 0 a 100 km/h en tan sols 3.7 segons. No obstant això, només és un model per a afegir en el nostre àlbum de fotos particular doncs la marca alemanya no té intenció de comercialitzar-lo.

dijous, 13 de desembre del 2007

Logo R32

Aquí teniu el logo R32 !











Un detall destacat del cotxe és l'emblema R32 que substitueïx en la part posterior al ja conegut anagrama Golf.






dimarts, 11 de desembre del 2007

El meu Volskswagen R32 DSG 3.2 V6 250cv !!!


Elevades prestacions, luxe, confort i sobretot potencia, molta potència, són les virtuts que ressalten en el nou Golf R32. El màxim exponent esportiu de la sèrie Golf s'ha renovat amb un nou motor amb 250 CV de potència que arriba a una velocitat limitada màxima de 250 km/h.

La seva personalitat esportiva es presenta molt més marcada gràcies a una sèrie de novetats que li diferencien de la resta de la gamma Golf. Com exemple destaca la tracció a les quatre rodes (4 Motion), un equipament d'alt nivell, el vehicle és 20 mm més baix que la resta de Golf degut que disposa de suspensions específiques.




En el lateral del vehicle ressalten unes cridaneres llandes d'aliatge lleuger de 18 polzades que tenen 20 varetes radials en un disseny molt semblat a les quals tenia el R32 de primera generació. Els pneumàtics també han guanyat grandària.